Kelder aan de Robijnhorst is te huur

De kelder aan de Robijnhorst die gebruikt is door onze Scouts is met de komst van het nieuwe clubhuis overbodig geworden en per direct te huur. Voor meer informatie voor het huren van dit pand kunt u terecht bij verhuurder Haag Wonen.

In woonwijk gelegen ruime bedrijfsruimte, zeer geschikt voor een vereniging, wijkfunctie of andere maatschappelijke wijkgebonden functie. Gelegen in Mariahoeve (De Horsten. Gelegen nabij het park en winkelcentrum Mariahoeve.

kelderrobijnhorst

Locatie
De Robijnhorst ligt in de woonwijk Mariahoeve (De Horsten). Gelegen onder een wooncomplex en naast een mooi park. In de nabije omgeving is het Haagse Bos te vinden en het wijkwinkelcentrum de Mariahoeve.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 90 m².

Bestemming:
Maatschappelijk:  Tevens voor het wijkberaad of een wijkvereniging
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via gemeente, of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bijzonderheden:
Bedrijfsruimte wordt op basis van casco bedrijfsruimte verhuurd en heeft een toilet, pantry en centrale verwarming.

Voorwaarden:
Wij verhuren onder de volgende voorwaarden:

• Opleveringsniveau: Casco
  • Huurprijs: € 345,- excl BTW per maand
  • Huurperiode: Flexibel bespreekbaar
  • Opzegtermijn: 12 maanden
  • Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden huur
  • Administratiekosten: €465,-
  • Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum,
    worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI
    “Alle huishoudens” (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal
    Bureau voor de Statistiek (CBS).
  • Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld
    door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene
    bepalingen.

Huurprijs € 345,- exclusief 21% btw per maand

Meer informatie en foto’s van de locatie vindt u op de website van verhuurder Haag Wonen.

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding