Opzeggen lidmaatschap

Wat jammer dat u het lidmaatschap van uw zoon of dochter op wil zeggen. Het lidmaatschap van Scouting Haagse Hout loopt per kwartaal, opzegging hiervan dient minimaal één maand voor de start van het nieuwe kwartaal te worden gedaan via onderstaand contactformulier (tbv leden administratie) én bij de leiding van uw zoon of dochter. Heeft u meerdere kinderen waarvan u het lidmaatschap op wilt zeggen? Vul dan één formulier per kind in.

Graag horen we van u ook de reden van opzegging, met name als u ontevreden was over onze groep of de speltak van uw zoon of dochter.

Als de opzegging correct is verwerkt ontvangt u hiervan een bevestiging. Heeft u geen bevestiging ontvangen neem dan contact op met de leiding van uw zoon of dochter.

Opzegging gemeld aan de leiding
janee, doe ik nog