Inschrijving

Als  uw zoon/dochter lid wil worden van Scouting Haagse Hout, kan hij/zij altijd eerst een paar keer vrijblijvend ‘proefdraaien’. Wanneer het bevalt, kan de inschrijving verricht worden.

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan!

Na inschrijving wordt een kind ‘geinstalleerd’. Het enige dat u daarvoor zelf aan hoeft te schaffen is de speltakblouse. De rest (das en insignes) wordt bij installatie door de leiding uitgereikt. Hiervoor wordt bij de eerste contributie-incasso € 22,00 aan installatiekosten bovenop de contributie berekend.

Contributie

De contributie wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd. De datum van incassering ligt in principe in januari/april/juli/oktober.

Speltak Contributie Waarvan zomerkampgeld (*)
Bevers (5-7 jr) € 49,50 per kwartaal N.v.t.
Welpen (7-10 jr) € 72,- per kwartaal € 22,50 per kwartaal
Scouts (10-15 jr) € 72,- per kwartaal € 22,50 per kwartaal
Explorers(15-18 jr) € 72,- per kwartaal € 22,50 per kwartaal

(*) Zomerkamp

De Welpen, Scouts en Explorers gaan elk jaar op zomerkamp. Voor dit kamp wordt van de contributie € 22,50,- per lid per kwartaal apart gehouden. Als uw kind niet meegaat op kamp en u geeft dit voor 1 mei van het betreffende clubjaar aan het bestuur door, dan krijgt u dit kampgeld gerestitueerd.

NB: Naast dit kampgeld is het, afhankelijk van de kosten van het transport voor betreffende kamp, mogelijk dat er voor een kamp nog een extra ouderbijdrage wordt gevraagd. Doorgaans is dit ongeveer € 40,-.

Ooievaarspas

Met de Ooievaarspas kan je 50% of 100% korting krijgen op de contributie. Ook kunt u het uniform en een aantal materialen als slaapzak via Stichting Leergeld aanvragen. Stuur een email aan bestuur voor meer informatie hierover.

Opzegging van het lidmaatschap

Mocht u het lidmaatschap van uw kind willen beëindigen, dan kunt u ons dat via het contactformulier laten weten. Wilt u geen gebruik maken van het digitale inschrijfformulier, download dan hier de Inschrijfformulier-Brief, het Inschrijfformulier en het Scouting-Haagse-Hout-SEPA-Machtigings-formulier.