Inschrijving

Als  uw zoon/dochter lid wil worden van Scouting Haagse Hout, kan hij/zij altijd eerst een paar keer vrijblijvend ‘proefdraaien’. Wanneer het bevalt, kan de inschrijving verricht worden.

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan!

Na inschrijving wordt een kind ‘geinstalleerd’. Het enige dat u daarvoor zelf aan hoeft te schaffen is de speltakblouse. De rest (das en insignes) wordt bij installatie door de leiding uitgereikt. Hiervoor wordt bij de eerste contributie-incasso € 22,00 aan installatiekosten bovenop de contributie berekend.

Wilt u geen gebruik maken van het digitale inschrijfformulier, download dan hier het Inschrijfformulier en het Scouting-Haagse-Hout-SEPA-Machtigings-formulier.

Contributie

De contributie van €49,50 per kwartaal, wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd. De datum van incassering ligt in principe in januari/april/juli/oktober.

De Welpen, Scouts en Explorers gaan elk jaar op zomerkamp. Voor dit kamp moet €90 + €25,- tot €40,- worden betaald. Het bedrag hangt af van de vervoerskosten en worden in het eerste kwartaal samen met het aanmeldformulier uitgedeeld.

Geef voor 1 mei door of uw zoon/dochter meegaat op kamp.

Ooievaarspas

Met de Ooievaarspas kan je 50% of 100% korting krijgen op de contributie. Ook kunt u het uniform en een aantal materialen als slaapzak via Stichting Leergeld aanvragen. Stuur een email aan bestuur voor meer informatie hierover.

Opzegging van het lidmaatschap

Mocht u het lidmaatschap van uw kind willen beëindigen, dan kunt u ons dat via het contactformulier laten weten.