Steun Scouting Haagse Hout!

Voor de kinderen en jongeren uit de Haagse wijken Bezuidenhout, Mariahoeve en Marlot biedt scouting Haagse Hout een actief en uitdagend programma. Scouting Haagse Hout stimuleert jongeren in hun ontwikkeling op vlak van samenwerken, creativiteit, kennis en ervaring. Hierbij worden heel andere activiteiten aangeboden dan op school en sport, een aanvulling dus.

Pfaff

We hebben een nieuw en eigen clubgebouw; een droom van jaren, is eindelijk werkelijkheid geworden. Een clubgebouw in de natuurbelevingstuin van stadsboerderij Reigershof waarin zij de natuur kunnen ervaren, hun zintuigen kunnen gebruiken en elkaar kunnen ontmoeten.  We missen hierin alleen nog een een ouderwets stevige Pfaff naaimachine om de tenten te kunnen repareren en goede 2e hands tenten vinden wij ook interessant. Neem contact met ons op via het contactformulier.