Steun Scouting Haagse Hout!

Voor de kinderen en jongeren uit de Haagse wijken Bezuidenhout, Mariahoeve en Marlot biedt scouting Haagse Hout een actief en uitdagend programma. Scouting Haagse Hout stimuleert jongeren in hun ontwikkeling op vlak van samenwerken, creativiteit, kennis en ervaring. Hierbij worden heel andere activiteiten aangeboden dan op school en sport, een aanvulling dus.

We hebben een nieuw en eigen clubgebouw; een droom van jaren, is eindelijk werkelijkheid geworden. Een clubgebouw in de natuurbelevingstuin van stadsboerderij Reigershof waarin zij de natuur kunnen ervaren, hun zintuigen kunnen gebruiken en elkaar kunnen ontmoeten.  We missen hierin alleen nog een keuken.

Hoe kunt u ons steunen?

U kunt aan de realisatie van de keuken bijdragen door uiterlijk 31 maart 2017 geld over te maken op NL45INGB0004493899  Scouting Haagse Hout ovv Keuken.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een ouderwets stevige Pfaff naaimachine om de tenten te kunnen repareren en goede 2e hands tenten vinden wij ook interessant.

Waarom een keuken?

We bieden met ons clubhuis een thuis voor al onze speltakken, maar ook een weekend adres voor andere groepen. Op dit moment is het niet mogelijk om te koken. Dit wordt als een gemis ervaren. Tevens willen we hierin goede appartuur, pannen en inventaris.

Waar komt de keuken?

Op de begane grond. De verdieping mogen we verhuren voor logeren, iedereen slaapt dan boven en dan is het logisch om beneden te koken en te eten.

Wat kost de keuken?

Het bouwen van een nieuwe keuken kost veel geld. Gelukkig heeft een aantal fondsen al aangegeven het project te willen ondersteunen. Ook de gemeente Den Haag heeft een flinke bijdrage beschikbaar gesteld in de vorm van subsidie. We zijn er bijna! Er ontbreekt nu nog 1.000 euro.

Hoe kunt u bijdragen?

U kunt aan de realisatie van de keuken bijdragen door uiterlijk 31 maart geld over te maken op NL45INGB0004493899  Scouting Haagse Hout ovv Keuken.

Sponsort u liever iets anders? We gaan graag met u in gesprek.

We zijn ook op zoek naar een ouderwets stevige Pfaff naaimachine (oid) om de tenten te kunnen repareren en goede 2e hands tenten vinden wij ook interessant. Neem contact met ons op via het contactformulier.