Het verfteam komt in actie voor Koningsdag

Op zaterdag 23 april pakt ons gloednieuwe verfteam voor het eerst de kwast op. Van 9:30 tot 14:00 uur zullen zij verder gaan met het verven van de tafels en banken zodat deze er fris uit zien voor koningsdag, wanneer deze gebruikt zullen worden voor de festiviteiten op het spaarwaterveld.

Tijdens NL Doet is begonnen met tafels en banken te verven zodat ze weer een paar jaar mee kunnen. Dit is echter een omvangrijke klus die niet in twee dagen geklaard is. Op deze dag is dan ook het idee geopperd om een verfteam op te zetten om deze klus af te kunnen maken. De vrijwilligers die dit team vormen komen vijf keer per jaar samen op een dag in het weekend en hebben zich voor één jaar vast gelegd. Dankzij hun hulp kunnen alle tafels en banken onder handen genomen worden zodat ze weer jaren mee kunnen.

Voor zaterdag 23 april zijn naast het verfteam nog extra vrijwilligers nodig om te zorgen dat alles op tijd klaar is voor koningsdag. We starten deze dag om 9:30 uur en gaan door tot 14:00 uur. Een lunch wordt door ons verzorgd. Heb je tijd om hierbij te helpen, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar bestuur@scoutinghaagsehout.nl

2016-04-13 10.16.50 2016-04-13 10.16.52

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding