Het nieuwe scoutingjaar gaat beginnen!

Nu de scholen weer begonnen zijn, gaat ook het nieuwe scoutingseizoen van start! Alle speltakken hebben dit weekend hun eerste opkomst van het seizoen, waarbij onder andere de foto’s van het afgelopen zomerkamp bekeken zullen worden. Let op; de scouts hebben deze eerste opkomst afwijkende tijden!

speltaktekens_lijn2_welpen De welpen hebben opkomst op zaterdag 6 september van 9:30 tot 12:00 uur op de zolder aan de Helenastraat 6
speltaktekens_lijn2_scouts De scouts hebben opkomst op zaterdag 6 september van 11:00 tot 13:00 uur in de kelder aan de Robijnhorst
speltaktekens_lijn2_explorers De explorers hebben opkomst op vrijdag 5 september van 19:30 tot 22:00 uur op de zolder aan de Helenastaat 6.

Bij alle speltakken is ruimte voor nieuwe leden én leiding. Wil je een keertje komen meedoen? Neem dan contact met ons op!

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding