Het clubhuis is bijna klaar!

DEN HAAG, REIGERSBERGENWEG – Het clubhuis is bijna klaar! Nog 2 weken klussen en dan is het klaar. Komende 2 weekenden zijn de laatste kansen om aan het pand te helpen, wees er dus snel bij en kom komend weekend naar Het Reigersnest!

Afgelopen week hebben 15 vrijwilligers al veel meters gemaakt: Meerdere ruimten zijn van binnen gelakt, in totaal is er ongeveer 135 m2 gelakt. Tevens is het plafond in de grote ruimte en een kleine ruimte gemaakt. Morgenavond moeten de andere plafonds afgemaakt worden, anders kan de aannemer woensdag niet verder….we zoeken nog 2 vrijwilligers voor morgenavond die het team kunnen helpen met het laatste stukje plafond maken/sausen.

Op onderstaande foto’s ziet u hoe de vorderingen zijn: Eind februari; het echte dak zit er op (vorige bericht was het dak nog niet bedekt):

IMG_1140hd

Er is afgelopen week zowel binnen als buiten flink doorgewerkt; 7 dagen per week!

Vrienden/moeders hebben veel aan de binnenzijde gelakt en het was nog gezellig ook.

IMG_1148hd

De voorzijde wordt deze week, in nauwe samenwerking met 2 of 3 vrijwilligers die de luifels gaan maken, verder afgebouwd.

De bouwers en vrijwilligers moeten de constructies goed op elkaar aansluiten en dat vraagt om vakmanschap; vaders/opa’s, fijn dat jullie dit voor onze groep willen doen!

IMG_1180hd

Aan de achterzijde is de aannemer bijna klaar, alleen de dakgoot en de regenpijpen nog….

IMG_1475hd

Door 9 vrijwilligers is er in groepjes aan het plafond gewerkt…

IMG-20150307-WA0008

En het resultaat van de heren en dames die het plafond gemaakt hebben:

bg IMG_1464hd

Ook zin om je een paar uur op een resort te wanen? Je bent er echt even helemaal uit en het plankjes lakken werkt rustgevend. Of kom gewoon even langs op het Reigersnest, vrijwel alle dagen zijn er vrijwilligers aanwezig.

Met vriendelijke groeten,

Arno, Pieter en Monique