Gezocht: begeleiding (m/v) voor Explorers

Vind jij het leuk om met pubers te werken en ben je minimaal 1 vrijdagavond per maand beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de speltak Explorers, jongens en meiden van 14 t/m 17 jaar oud, zijn we op zoek naar uitbreiding van het (bege)leidingteam.

De speltak explorers verzorgt om de week op vrijdagavond een opkomst voor jongens en meiden van 14 t/m 17 jaar. De activiteiten worden deels door de explorers zelf bedacht en georganiseerd en variëren van bowlen en klimmen tot een videonacht of vla-glijden. De explorers gaan twee keer per jaar een actief weekend weg in de regio. Daarnaast gaan zij een week per jaar op zomerkamp in binnen- of buitenland om rond te trekken en bijvoorbeeld te mountainbiken en kanoën. De begeleiding zorgt ervoor dat alle activiteiten goed verlopen en zet in grote lijnen de kampen uit.

De opkomsten vinden plaats op vrijdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur in ons gloednieuwe clubhuis Het Reigersnest bij de natuurbelevenistuin en de stadsboerderij de Reigershof op het terrein aan de Reigersbergenweg 280.

Over Scouting Haagse Hout

Bij Scouting Haagse Hout wordt aan jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar een plezierige beleving van vrije tijd geboden, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid van deze jongeren. Met ongeveer 80 leden is Scouting Haagse Hout een bloeiende vereniging die actief is in de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve.

Wij vragen

• Affiniteit met jeugd; ervaring met Scouting is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk
  • Enthousiasme
  • Interesse in activiteiten zoals kamperen en klimmen
  • Minimaal 1 vrijdagavond per maand beschikbaar, bij voorkeur (twee)wekelijks
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan eventuele kosten vergoed worden

Wij bieden

• Leuke en enthousiaste collega vrijwilligers
  • Meerdere keren per jaar een weekend weg en een actief zomerkamp in de buitenlucht
  • Twee keer per jaar een etentje of barbecue met alle vrijwilligers
  • Een mooie aanvulling op je cv

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om kennis te maken!