Geef gul aan de collecte van Jantje Beton in Bezuidenhout en Mariahoeve

DrukwerkDeze week lopen 40.000 veelal jonge collectanten van 1650 jeugdorganisaties, zoals scoutinggroepen, sportclubs en speeltuinverenigingen de Jantje Beton Collecte. De opbrengst wordt gebruikt voor activiteiten die ervoor zorgen dat kinderen in Nederland kunnen spelen en bewegen in hun eigen buurt. In een tijd waarin ruim 80% van de kinderen onvoldoende beweegt kan hier niet genoeg aandacht aan besteed worden. Spelen en bewegen is belangrijk voor een gezonde lichamelijke, mentale en sociale ontwikkeling van elk kind.

Ook Scouting Haagse Hout zal deelnemen aan de collecte van Jantje Beton. Geef dus gul aan onze jonge collectanten die langs de deuren gaan in Bezuidenhout en Mariahoeve! Van maandag 9 maart tot en met zaterdag 14 maart kunnen zij bij u aanbellen, dus zorg dat u contant geld in huis hebt!

Naast collecteren zullen zij dit jaar ook flyers verspreiden met informatie over de groep. Heeft u een flyer ontvangen en interesse in Scouting Haagse Hout als leiding of voor uw zoon/dochter? Bekijk dan onze website en neem contact met ons op om kennis te maken!