Fijne feestdagen en een gelukkig 2017!

Scouting Haagse Hout wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2017! We hopen iedereen weer helemaal intact terug te zien op de eerste opkomst van het nieuwe jaar, die vanwege de kerstvakantie plaats vindt op zaterdag 7 januari (ook voor de explorers).

In 2017 staat er weer heel wat te gebeuren binnen onze scoutinggroep, met als grootste verandering de uitbreiding van onze groep. Regelmatig krijgen wij verzoeken van ouders of we kinderen van 5/6 jaar oud ook iets te bieden hebben binnen onze scoutinggroep, en binnenkort kunnen we daar eindelijk weer positief op antwoorden. Begin februari zullen de bevers gaan starten met een grote open opkomst waarbij alle kinderen van 5 en 6 jaar oud uit de buurt welkom zijn! Meer informatie over de bevers en deze eerste speciale opkomst volgt later.

In het pand gaat ook wat veranderen. Ten tijde van de bouw is er gekozen voor een erg basic keuken op beide verdiepingen, met enkel wat kastjes en een spoelbak. Met hulp van onder andere de gemeente en Fonds 1818 zal er op de benedenverdieping een gloednieuwe volwaardige keuken geplaatst worden met daar in onder andere ovens en pitten om op te kunnen koken. In de toekomst zijn kook- en bakopkomsten voor alle speltakken dus weer mogelijk! Daarnaast maakt deze verbetering Het Reigersnest ook een stuk interessanter voor verhuur aan andere verenigingen of buurtbewoners. Kunt u helpen bij het installeren van de nieuwe keuken, of juist bij het afbreken? Neem dan contact op met het bestuur of iemand van de leiding.

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding