Er is plaats voor nieuwe welpen!

Er is ruimte bij de welpenhorde voor nieuwe welpen! Kom jij straks ook naar de opkomsten in ons gloednieuwe clubhuis? De welpen gaan de komende weken onder andere uitvinden wie de beste gids is, de duinenmars lopen, creatief koken en dauwtrappen! Ben je tussen de 7 en 10 jaar oud, kom dan eens vrijblijvend een ochtend meedoen om te kijken of je het leuk vindt! Aanmelden hiervoor kan via het contactformulier of door op zaterdagochtend tussen 9:15 en 9:30 uur bij onze zolder aan de Helenastraat langs te komen en je bij een leiding te melden. Tot 28 maart draaien we nog op deze zolder, daarna zullen de welpen gaan verhuizen naar ons gloednieuwe gebouw Het Reigersnest bij de kinderboerderij aan de reigersbergenweg 280.

Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar. Ze hebben elke zaterdagochtend opkomst van half 10 tot 12 uur. Hier houden zij zich bezig met verschillende activiteiten als sport, spel, speurtochten en creatief bezig zijn. Twee keer per jaar gaan zij een weekendje weg naar een blokhut in de regio en de eerste week van de zomervakantie gaan ze een hele week op kamp. Het complete programma voor de rest van het seizoen kun je hier bekijken.

Ben je ouder dan 10 jaar? Ook bij de Scouts (11 tot 14 jaar) en Explorers (15 tot 18 jaar) is nog plaats!

Onderstaande flyer zal de komende tijd verspreid worden door de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve

2015-03-01 12.39.51

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding