email-lijsten

ouders

Dit is de Scouting Haagse Hout – Alle Ouders maillijst. Toegankelijk voor alle ouders van (ex-)leden van Scouting Haagse Hout. Om u aan te melden bij ouders vult u het betreffende formulier in. Om valse aanmeldingen tegen te gaan, krijgt u een e-mail toegezonden met het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging, zal het bestuur uw aanmelding in beraad nemen. De beslissing van eht bestuur krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een besloten lijst, wat betekent dat de ledenlijst niet toegankelijk is voor niet-leden.

Aanmelden / Afmelden

nieuwsbrief

Dit is de Scouting Haagse Hout – Nieuwsbrief. Toegankelijk voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden. Om u aan te melden bij ouders vult u het betreffende formulier in. Om valse aanmeldingen tegen te gaan, krijgt u een e-mail toegezonden met het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging, zal het bestuur uw aanmelding in beraad nemen. De beslissing van eht bestuur krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een besloten lijst, wat betekent dat de ledenlijst niet toegankelijk is voor niet-leden.

Aanmelden / Afmelden