Eet een pannenkoek bij Scouting Haagse Hout op Koningsdag!

Scouting Haagse Hout is ook dit jaar weer van de partij bij de vrijmarkt op het Spaarwaterveld op Koningsdag. Vanaf 8:00 uur gaan we aan de slag om het terrein op te bouwen, en vanaf 10:00 uur kan iedereen bij ons terecht om een pannenkoek te halen. We verkopen naturel pannenkoeken (€1), pannenkoeken met spek of kaas (€2) en limonade (€0,50). Hoogvliet Theresiastraat sponsort de benodigdheden, dus alle opbrengst van de verkopen komt direct ten goede aan onze groep. Kom dus bij ons langs om een pannenkoek te eten en daarmee de groep te steunen!

Daarnaast zullen er leiding en andere vrijwilligers aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over Scouting, Scouting Haagse Hout en de verschillende leeftijdsgroepen waar opkomsten voor zijn. Ken je Scouting Haagse Hout nog niet, dan is dit dus een goede dag om kennis te komen maken!