Eerste opkomst op het Reigersnest

Komende zaterdag 4 april is de aftrap! De welpen van Scouting Haagse Hout gaan als eerste in het nieuwe onderkomen (Het Reigersnest) van 09:30 tot 12:00 uur hun opkomsten draaien op de Reigersbergenweg 280 B (links van de kinderboerderij). Op vrijdag 10 april om 19:30 uur volgen de explorers.

De afgelopen weken is er door vele vrijwilligers flink doorgewerkt om de benedenverdieping gebruiksklaar te maken waarvoor we enorm dankbaar zijn. Deze maand gaan we de kelder uitruimen en verhuizen naar ons nieuwe clubhuis. Info volgt, maar uiteraard hopen we wederom op veel hulp!

Nieuwsgierig? We zien je snel!

Redacteur website en oud Explorer-begeleiding

1. Karin de Jong on

Gefeliciteerd met jullie prachtige clubhuis. Wij wensen alle leden en bestuur mooie momenten toe in het prachtige onderkomen.

Hartelijke groet,

Karin de Jong
    Roland Busch

2. Ik heb een zoontje van 13 jaar die graag bij de scouting wil gaan. Ik ben naar het clubhuis geweest zaterdag ochtend maar dit was dicht. Wanneer kan hij een keertje langskomen en waar?

Bvd

Mario van wingerde

• Beste Christiaan,

Afgelopen zondag waren de welpen naar de Duinenmars, dus het klopt dat er die dag niemand op het clubhuis aanwezig is. Als uw zoon 13 jaar is, dan zou hij bij de Scouts komen. De Scouts draaien (nog) niet in het nieuwe clubhuis maar gaan dit binnenkort wel doen. Voorlopig draaien zij nog in de kelder aan de Robijnhorst op zaterdagochtend. Ik ga de scouts een seintje geven zodat zij even contact met u opnemen als dat nog niet gebeurd is.

3. Evelyn Hijink on

Ik heb een zoon van 13 jaar zit in de brugklas (is slecht ziend) en heeft belangstelling voor de scouting ; kan hij een x langs komen ?

Groetjes Evelyn

• Hoi Evelyn, uw zoon kan altijd een keer langs komen om een ochtend mee te doen en te kijken of het iets voor hem is. Of zijn slechte zicht problemen oplevert durf ik niet te zeggen, dat zal heel erg afhankelijk zijn van de activiteiten die gepland staan en de mate van slechtziendheid. Ik raad u aan om op een zaterdagochtend langs te gaan bij ons clubgebouw, rond 9:15 uur ’s ochtends, of ’s middags tussen 12 en 12:30. De leiding van de scouts (de leeftijdsgroep van uw zoon) is dan persoonlijk aanwezig, en dat praat het makkelijkst. De activiteiten zelf vinden plaats tussen 9:30 en 12:00 uur, dan is de leiding bezig met het begeleiden van de opkomst dus daarom graag voor- of na deze tijd.

Als uw zoon gelijk een keertje mee wil doen dan kunt u dat het beste aangeven via het contact-formulier (http://www.scoutinghaagsehout.nl/contact-shh/ ), dat wordt dan doorgestuurd naar de leiding zodat zij op de hoogte zijn en eventuele bijzonderheden voor die opkomst door kunnen geven. Dit formulier kunt u ook gebruiken als u vooraf specifieke vragen wil stellen, de scoutsleiding is zelf het best op de hoogte van de inhoud van hun programma voor de komende tijd. Als u een telefoonnummer of e-mail adres toevoegt zal de leiding contact met u opnemen hierover indien gewenst.