Eerste dag NL Doet erg geslaagd!

Werknemers van het Verbond van Verzekeraars hebben op vrijdag 11 maart in het kader van NL Doet de handen uit de mouwen gestoken voor Scouting Haagse Hout. In een heerlijk zonnetje zijn tien man en vrouw aan de slag gegaan met schuurpapier en kwast, en hebben in totaal 16 tafels en 17 banken geschuurd en in de grondverf gezet. Een klus waar al onze leden de komende jaren van kunnen profiteren en waar wij ze erg dankbaar voor zijn.

We zijn echter nog niet klaar, na de grondverf hebben de tafels en banken nog een laklaag, en bij voorkeur zelfs twee nodig om weer gebruikt te kunnen worden. Morgen, op de tweede dag van NL Doet, gaan we dan ook verder met deze klus. Hiervoor is extra hulp nog hard nodig, zodat we zoveel mogelijk tafels en banken weer gebruiksklaar kunnen maken. De koffie staat om 9:30 klaar voor iedereen die kan helpen, vele handen maken licht werk!