Doe mee met NLdoet!

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart wordt de jaarlijkse vrijwilligersdag NLdoet georganiseerd, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om één dagje een vereniging of stichting te ondersteunen. Scouting Haagse Hout doet ook dit jaar weer mee in de hoop wat helpende handjes te krijgen voor verschillende klusjes die we op 11 en 12 maart willen doen. Helpt u ook mee?

Op vrijdag 11 maart krijgen we een aantal medewerkers van het verbond van verzekeraars over de vloer die onze tafels en deuren vast van een eerste laag verf gaan voorzien en misschien nog wat andere kleine klusjes in het clubhuis doen.

Op zaterdag willen we een tweede of derde laag verf over de tafels en deuren aanbrengen, en het restant van wat andere kleine klusjes afronden. Voor deze dag zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Ouders zijn welkom, maar ook iedereen die geen link heeft met onze vereniging. Vraag dus die handige buurman of gezellige collega om een dagje de handen uit de mouwen te steken! Geef je op via de website van NLdoet. Voor koffie, thee, limonade en wat lekkers wordt gezorgd.

Eén dagje helpen zorgt ervoor dat we weer jaren vooruit kunnen met onze tafels, banken en deuren! Steek je liever vaker de handen uit de mouwen? Kijk dan bij onze vacatures.