Doe mee met NL Doet!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart vindt de grootste jaarlijkse vrijwilligersactie weer plaats: NL Doet. Ook Scouting Haagse Hout doet dit jaar hieraan mee op beide dagen.

Zoals op deze site te lezen is wordt er momenteel hard gebouwd aan het Reigersnest, een eigen clubhuis voor Scouting Haagse Hout! Dit gloednieuwe clubhuis wordt echter niet kant en klaar afgeleverd, maar heeft onder andere nog plafondplaten en een likje verf nodig. Wil jij een van deze dagen de handen uit de mouwen steken om Scouting Haagse Hout letterlijk een handje te helpen, meld je dan nu aan! Daarnaast is dit een uitgelezen kans om alvast een kijkje te kunnen nemen in het Reigersnest.

Het Reigersnest bevindt zich naast de kinderboerderij en de natuurspeelplaats in het parkje aan de Reigersbergenweg. Mocht u niet de hele dag kunnen helpen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om een dagdeel te helpen, bijvoorbeeld op zaterdagochtend tijdens de opkomst van uw zoon of dochter bij de welpen of scouts!

U kunt onze beschikbare klussen hier bekijken:

Verfen op vrijdag 20 maart
Verfen op zaterdag 21 maart