De schuur is verbouwd

De afgelopen tijd zijn de materiaalmannen en andere vrijwilligers van Scouting Haagse Hout druk bezig geweest met de schuur in Marlot. De verbouwing van deze schuur, waar onder andere de pionierpalen worden opgeslagen, stond al enige tijd op het programma vanwege een tweetal bomen die er de schuur steeds meer verdrukken. Na wat uitstel kon in oktober eindelijk begonnen worden, en de timmerman was gelukkig in een kleine twee weken al klaar.

Vandaag zijn in de schuur de palen weer op de oude plek terug gelegd, samen met wat langere palen. De aanhangwagen is afgeladen met platen en staat nu ook weer in de schuur. Nu wordt het tijd voor nieuwe stellingen.

Met dank aan de scouts, Michael, Fred en natuurlijk de materiaalmannen! Volgende week gaan drie ouders samen met de materiaalmannen weer verder aan de binnenkant.

De schuur van buiten

De vernieuwde schuur van buiten

De schuur van binnen

hier stonden de palen