Er is plaats voor nieuwe scouts!

Begin september zijn de oudste scouts overgevlogen naar de explorers en dat betekent dat er plaats is voor nieuwe scouts. De scouts hebben elke zaterdag opkomst op de 1e verdieping van het Reigersnest van 9:30 tot 12:00 uur.

Jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar zijn vanaf 17 september welkom bij de scouts. Tieners tot 18 jaar kunnen vanaf 16 september op vrijdagavond terecht bij de explorers op de 1e verdieping van het Reigersnest. Jongens en meisjes van 6,5 tot 10 jaar kunnen terecht bij de welpen, maar deze groep zit bijna vol qua aantal welpen.

Wil uw zoon of dochter een keer meedoen aan een opkomst? Geef dit dan aan ons door via het contactformulier zodat er rekening gehouden kan worden met hun komst. Kinderen kunnen vrijblijvend drie keer een opkomst mee doen en daarna beslissen of ze lid willen worden. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u vinden bij ‘lidmaatschap’. Is uw zoon of dochter minimaal 4,5 jaar oud, maar nog geen 6,5 jaar? Neem dan ook contact op met het bestuur zodat we u kunnen informeren zodra onze gloednieuwe bevergroep van start gaat.