Bevers

speltaktekens_lijn2_beversBen jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting Haagse Hout! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

De bevers starten op zaterdag 4 februari 2017 en zullen vanaf dan elke zaterdag van 13:00 tot 14:30 opkomst hebben op ons clubhuis het Reigersnest.