Bevers starten op 4 februari met open dag!

Zaterdag 4 februari van 13:00 tot 14:30 uur start Scouting Haagse Hout met een Bever-speltak voor jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar oud. De allereerste opkomst op 4 februari is een open dag waarbij alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud welkom zijn om kennis te maken met de leiding en verschillende Bever-activiteiten. Aangeraden wordt wel om om 13:00 uur aanwezig te zijn om alle spelletjes en andere activiteiten die met de groep gedaan worden mee te kunnen maken. De gehele maand februari kunnen kinderen vrijblijvend opkomsten meedoen, waarna ze na drie opkomsten kunnen beslissen om lid te worden. De opkomsten zullen geleid worden door Kim, Anna en Jennifer, bijgestaan door explorers, praktijkbegeleider Marilou en oud-leiding.

De bevers zullen elke zaterdag opkomst hebben van 13:00 tot 14:30 uur in of rond het clubhuis Het Reigersnest aan de Reigersbergenweg. Zij gaan daarnaast eens per jaar een weekendje logeren in het eigen clubhuis, wat vaak al spannend genoeg is. Het programma voor de Bevers zal binnenkort op de website verschijnen. Volg ook het Twitter-account van de bevers @HaagseBevers voor het laatste nieuws over de Bevers van Scouting Haagse Hout.