Aanvraag verhuur Het Reigersnest

Heeft u interesse in het huren van Het Reigersnest voor een activiteit? Lees dan eerst de pagina met informatie over de verhuur. Vul daarna onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een algemene vraag over de verhuur van de blokhut dan kunt u ook mailen naar verhuur@scoutinghaagsehout.nl Via dit e-mail adres kunt u ook een afspraak maken voor het bezichtigen van Het Reigersnest.

Nadat uw aanvraag ontvangen is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en pas na bevestiging en akkoord van de huurovereenkomst is de reservering definitief. Scouting Haagse Hout behoudt het recht voor om uw huuraanvraag zonder opgave van reden af te wijzen. Uiteraard krijgt u hiervan wel bericht.

Wij verhuren niet aan studentenverenigingen en doen geen weekendverhuur aan particuliere groepen volwassenen.

Naam contactpersoon*

Uw organisatie

Scoutinggroep janee
indien ja, speltak:

Telefoonnummer contactpersoon*

Uw e-mail*

Uw adres*

Verhuurdatum* (jaar-maand-dag, bijv. 2016-08-14 12:00)

Verhuur einddatum

Aantal personen (schatting)*
Volwassenen:
kinderen: